Wednesday, 8 June 2011

bila Tuhan membentukmu..

Entry kali ini tiada kena-mengena dengan bakal dapat baby @ perkara2 yang sewaktu dengannya coz saya belum kawin,hihi..Gambar baby2 comel di bawah adalah contoh semata-mata=) Entry ini adalah sekadar merenung sejenak di atas segala kurniaan Tuhan kepada makhlukNya supaya kita tidak terus leka dan alpa dengan nikmat yang diberikan...


..Bila Tuhan membentukmu, Tuhan jadikan yang indah zahir & batin..
~Hargailah setiap kurniaanNya kerana ia adalah sebaik-baik ciptaan~

Setiap yang kurang,ada kelebihannya tersendiri dan setiap yang lebih, ada juga kekurangannya..
(Sesungguhnya Tuhan maha adil terhadap makhluk-Nya)
*Semua makhluk adalah sama di sisiNya
Jadi hargailah setiap apa yang kita miliki pada hari ini..


~Sungguh indah ciptaanNya~Subhanallah~


..Thanks God..

Tuesday, 7 June 2011

Pomander ball yang COMEL*-*

Salam Sejahtera
           &
Salam 1Malaysia..PEACE=)

Entry kali ni ialah tentang pomander ball..Suka tengok pomander ball ni sbb nampak comel & cantik ja bila dijadikan hiasan utk apa2 majlis,nk hias dlm rumah & bilik pun cantik..nanti nk kawen,nk wat hiasan byk2 la camni,hehe..

Jom rehat2 sambil view gambar2 pomander ball yg ada kt bwh =)


Nak gantung dalam bilik pun boleh(",)



decoration utk table pun nice..(sumber:Google)



sangkut kat kerusi masa majlis kawen,pun cantekkk=)


Flower girl vs pomander ball..SWEET


Pomander ball tissue yg menarik



Nak try wat jgkla, macam xsusah sgt ^-^