Thursday, 7 July 2011

Everything about sad..sad...sad love:'(

Hmmm..knapa la dugaan sampai mcm ni skali...sedihnya............

E V E R Y O N E . W A N T S. H A P P I N E S S
N O . O N E . W A N T S . P A I N S
~ B U T . Y O U .  C A N ' T . H A V E . A . R A I N B O W ~
.....W I T H O U T . A . L I T T L E. R A I N.....
sabar ja la :( ]

*
*
*
*
*
*
*
*
*

huhuhu....mood :  tgh berdukacita,sad,sad,sad :(

~ THE END ~

Monday, 4 July 2011

Pada suatu hari..

Hehe..Assalamualaikum^-^

Pada suatu hari, di hujung minggu..
mO.od: tenangkan fikiran & stress..

Melihat keindahan alam & me'relax'kan m!nda ^-^
.
.
.
.
.
.
.
.
pusing 90' darjah lihat keindahan alam..kuikui*.*
.
.
.
.
.
.
dan pandang ke hadapan~hehe
.
.
.

Jom refleksologi ^-^
.
.
.
.
Rehat sebentar bersama kit-kat

..........ku pandang kiri ku pandang kanan...... tp xmuncul2,huhu.......
.
.
.
.
.
 fuhhh.........hilang stress'O.o
`the end`

Wednesday, 8 June 2011

bila Tuhan membentukmu..

Entry kali ini tiada kena-mengena dengan bakal dapat baby @ perkara2 yang sewaktu dengannya coz saya belum kawin,hihi..Gambar baby2 comel di bawah adalah contoh semata-mata=) Entry ini adalah sekadar merenung sejenak di atas segala kurniaan Tuhan kepada makhlukNya supaya kita tidak terus leka dan alpa dengan nikmat yang diberikan...


..Bila Tuhan membentukmu, Tuhan jadikan yang indah zahir & batin..
~Hargailah setiap kurniaanNya kerana ia adalah sebaik-baik ciptaan~

Setiap yang kurang,ada kelebihannya tersendiri dan setiap yang lebih, ada juga kekurangannya..
(Sesungguhnya Tuhan maha adil terhadap makhluk-Nya)
*Semua makhluk adalah sama di sisiNya
Jadi hargailah setiap apa yang kita miliki pada hari ini..


~Sungguh indah ciptaanNya~Subhanallah~


..Thanks God..

Tuesday, 7 June 2011

Pomander ball yang COMEL*-*

Salam Sejahtera
           &
Salam 1Malaysia..PEACE=)

Entry kali ni ialah tentang pomander ball..Suka tengok pomander ball ni sbb nampak comel & cantik ja bila dijadikan hiasan utk apa2 majlis,nk hias dlm rumah & bilik pun cantik..nanti nk kawen,nk wat hiasan byk2 la camni,hehe..

Jom rehat2 sambil view gambar2 pomander ball yg ada kt bwh =)


Nak gantung dalam bilik pun boleh(",)



decoration utk table pun nice..(sumber:Google)



sangkut kat kerusi masa majlis kawen,pun cantekkk=)


Flower girl vs pomander ball..SWEET


Pomander ball tissue yg menarik



Nak try wat jgkla, macam xsusah sgt ^-^

Tuesday, 19 April 2011

Dah twenty 6 yrs old O.o'?

Ni la 1st title aku stelah men'create' blog utk isi masa lapang(pdahal bz la jgk,heheh)..Arini gnap sminggu umur aku twenty..........?<isi tempat ksong yer>yrs old..Hmm btul ka umur aku ni O.o? Mcm xcya ja,nmpak muda lg.....hehe prasan la jgk..Tp hakikatnya umur aku dh mningkat,maka aku pn perlu jadi lebih matang..Mcm2 nk kena pkir time ni,kna pndai amik kputusan dlm segala hal demi msa depan..Aku harap bleh jd lebih matang lepas nie..Daripada kanak2 seperti ini...
.
.
.
.
.
.
*gambar contoh*
<xtau ape2 lg msa ni,tau senyum je=)>
.
.
.
.
.
.
kepada gadis dewasa yg 'matang' seperti di bawah ini
<nampak matang kot*-*>
padahal xckup matang&perlu lebih matang lg,hehe

Sekian saja entry aku utk kali ini..Hepy belated birthday utk Aku,yeay!!!