Tuesday, 19 April 2011

Dah twenty 6 yrs old O.o'?

Ni la 1st title aku stelah men'create' blog utk isi masa lapang(pdahal bz la jgk,heheh)..Arini gnap sminggu umur aku twenty..........?<isi tempat ksong yer>yrs old..Hmm btul ka umur aku ni O.o? Mcm xcya ja,nmpak muda lg.....hehe prasan la jgk..Tp hakikatnya umur aku dh mningkat,maka aku pn perlu jadi lebih matang..Mcm2 nk kena pkir time ni,kna pndai amik kputusan dlm segala hal demi msa depan..Aku harap bleh jd lebih matang lepas nie..Daripada kanak2 seperti ini...
.
.
.
.
.
.
*gambar contoh*
<xtau ape2 lg msa ni,tau senyum je=)>
.
.
.
.
.
.
kepada gadis dewasa yg 'matang' seperti di bawah ini
<nampak matang kot*-*>
padahal xckup matang&perlu lebih matang lg,hehe

Sekian saja entry aku utk kali ini..Hepy belated birthday utk Aku,yeay!!!

No comments:

Post a Comment